Loading...
Erikoisliikkeet

TT-Kulta

TT-Kulta on vuonna 1992 perustettu kotimainen kultasepänliike, jossa myymälän yhteydessä toimii paja korujen korjauksia ja valmistusta varten.

Korjaamme katkenneet ketjut ja helminauhat, vaihdamme rikkinäiset lukot, muutamme sormuksien kokoja, laitamme uuden kiven kadonneen tilalle, poistamme kaiverruksia ja paljon muuta.

Koruja valmistuu omaan mallistoomme sekä asiakkaiden tilauksesta. Tilaustöitä ovat esim. asiakkaan itse suunnittelemat kihlasormus ja vihkisormus, kaulaketju ja ranneketju, riipus sekä korvakorut.

Tilaustyöt voidaan valmistaa kokonaan tai osittain asiakkaan omasta materiaalista ja kivistä. Oman mallistomme tuotteet on valmistettu kierrätyskullasta, joten romukultaa ostetaan koko ajan raaka-aineeksi.

Liikkeessämme hoituu myös kaiverrukset, korvien rei’itykset, paristojen vaihdot ja kellojen korjaukset. Konekaiverrukset tehdään liikkeessä joten tarvittaessa saatavissa nopeastikin. Pienet kellonkorjaukset kuten paristonvaihto ja rannekkeen lyhennys onnistuu usein odottaessa.

Liikkeessä on myynnissä hopea- ja kultakoruja, kelloja, lahjatavaroita, pöytähopeita ja palkintoja.

TT-Kulta

Sarkatie 1, 01720 Vantaa
p. 040 5466 185

Avoinna

  • arkisin 10:00–18:00
  • lauantaisin 10:00–14:00

www.tt-kulta.fi