Loading...

Unikulma

Yksilöllinen vuode UnikLab -mittauksellaKunnon levolla on huikea voima. Hyvin nukutun yön jälkeen jaksamme pirteämmin ottaa vastaan päivän haasteet ja nauttia pienistäkin arjen iloista. Olisikin hyvä muistaa, että kasvaessamme ja käydessämme läpi eri elämänvaiheita, unen ja sängyn vaatimukset muuttuvat. Jokainen ihminen on ainutlaatuinen, jokaisen vartalo on yksilöllinen. Ikä, sukupuoli sekä elintavat määrittävät millaisia vaatimuksia vuoteella on.

Vuoteen voi toki valita sattumanvaraisesti hinnan perusteella tai pelkästään kokeilemalla nopeasti vuodetta myymälässä. Me Unikulmassa mittaamme kaikki asiakkaamme UnikLab-pintapainejärjestelmällä. Laitteisto mittaa kehon patjaan kohdistamaa pintapainetta. Unikulman ammattitaitoinen henkilökunta koostuu fysioterapeuteista sekä ergonomiasuunnittelijoista. Mittausten ja Unianalyysin pohjalta Unikulma valmistaa Sinulle yksilöllisesti sopivan sängyn. Kaikki yksilölliset vuoteet valmistetaan käsityönä Unikulman tehtaalla Vantaalla.

Parempi uni on jokaisen oikeus, myös Sinun.Varaa henkilökohtainen palveluaika

Paras mahdollinen uni alkaa päätöksestä selvittää parhaat edellytykset nukkumiselle. Miksi varata aika? Teemme kaikille asiakkaillemme unianalyysin ja UnikLab-mittauksen, tämä vie aikaa puolisen tuntia. Ajan varaamalla alla olevasta nettivarauksesta asiantuntijamme on paikalla juuri teitä varten, eikä myymälässä tarvitse odottaa.

Unikulma tarjoaa palvelukseesi asiantuntijat suunnittelemaan juuri sinulle tehdyn yksilöllisen sängyn ja halutessasi koko makuuhuoneen. Aina sisustusta myöten. Yhdessä löydämme ratkaisut sinulle parhaaseen uneen. Varaa aika tai tule myymäläämme tutustumaan. Voit myös kutsua asiantuntijamme kotiisi.