Loading...

Petikko-Varisto Lasten Hyväksi lauantaina 5.5.

Tule Petikko-Varistoon tekemään löytöjä ja viihtymään Lasten Hyväksi!

Tervetuloa Petikko-Varisto-alueen Lasten Hyväksi -tapahtumaan lauantaina 5.5. klo 10-15!

  • Osallistu arvontaan
  • Tee löytöjä
  • Viihdy ohjelman parissa
  • Osallistu hyväntekeväisyyshuutokauppaan

Tapahtuman avaa klo 10 Vantaan kaupunginhallituksen puheenjohtaja Sari Multala Autoverkkokauppa.fi:n pihalla osoitteessa Klinkkerikaari 2. Avajaispuheen jälkeen voit tutustua alueen yrityksiin ja kerätä tarroja aarrekarttaan.

Aarrekartan saat jokaisesta Petikko-Varisto Suburban Shopping District -tarroilla ja ilmapalloilla merkitystä liikkeestä. Tapahtumassa mukana olevat liikkeet on merkitty myös karttaan. Kun keräät aarrekarttaan 5 tarraa alueen liikkeistä, täytät yhteystietosi ja viet täytetyn kartan merkittyyn liikkeeseen, olet mukana arvonnassa, jossa pääpalkintona on henkilöauto vuodeksi käyttöön! Jaossa on myös muita huikeita palkintoja. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja voittajat julkistetaan Petikko-Variston verkkosivuilla. Lista arvonnan palkinnoista löytyy täältä.

Tule ja huuda! Lasten Hyväksi -huutokaupassa on tarjolla mm. UniKulman vuode ja TT-Kullan timanttisormus sekä joukko muita upeita kohteita. Huutokaupan tuotto lahjoitetaan lyhentämättömänä Kympin Lapsille. Meklarina huutokaupassa toimii kaikille tuttu Janne Kataja. Lisätietoa huutokaupasta löydät täältä.

Tapahtuman aikana perheen nuorimmat voivat osallistua Variston Tenniskeskuksen tenniskouluun osoitteessa Rystypolku 2. Forever Varisto järjestää taukojumppaa kaikille, nappuloista isovanhempiin. Foreverin löydät osoitteesta Martinkyläntie 39. Pääset myös tapaamaan Myyrmäen Metropolian NAO-palvelurobottia, jonka kanssa voit jutella tai ottaa vaikka selfien. Lisäksi tapahtumassa myydään maistuvia makkaroita 1€ hintaan – ja kaikki Kympin Lasten hyväksi! Lisätietoa löydät täältä.

Tule mukaan!